Picture 566

Reisverslag Huub & Dora Bosse februari 2017

Van 8 tot 23 februari 2017 hebben Dora en Huub Bosse een bezoek gebracht aan Yerala Projects Society (YPS) en zijn met Raja Deshpande en Aparna Atul Kunte naar de verschillende projecten gegaan. Niet alleen naar projecten waar Stichting Jalihal een bijdrage aan heeft geleverd, ook naar activiteiten die door YPS worden uitgevoerd en door anderen worden gefinancierd. Er zijn, volgens plan, veel vrouwen van het kippenproject bezocht. In dit bericht vindt u enkele verslagen van zulke bezoeken. Daarnaast veel andere onderwerpen die ook ter sprake zijn gekomen. Dit verslag is beperkt gehouden: op de website zullen t.z.t. enkele onderwerpen nader uitgewerkt worden voor diegenen die meer dan globaal geïnformeerd willen worden.

Klik hier voor gedetailleerde verslagen per dag: reisverslag2017.

We waren al heel gemotiveerd, maar het lijkt alsof zo’n reis de instrumenten dichterbij brengt om tot resultaat te komen. Als we alles met het bestuur hebben gedeeld en hebben uitgewerkt komen we bij u terug met onze plannen voor de nabije toekomst.
Namens het bestuur, namens alle mensen die ons helpen met uiteenlopende assistentie en namens de staf van YPS zeggen we deze keer

Namaste,
Dora en Huub Bosse